شرکتهای داروسازی آلمانی و آمریکایی قصد تولید ۱۰۰ میلیون دوز از واکسن کرونا را تا پایان سال ۲۰۲۰ دارند. این واکسن اکنون در مرحله آزمایش است. شرکتهای دارویی آلمانی و آمریکایی آمادگی خود را برای تولید ۱۰۰ میلیون دوز تا پایان سال ۲۰۲۰ اعلام کردند و پیشنهادی در جهت آزمایش واکسن کرونا خود به ۴۴ […]
شرکتهای داروسازی آلمانی و آمریکایی قصد تولید ۱۰۰ میلیون دوز از واکسن کرونا را تا پایان سال ۲۰۲۰ دارند. این واکسن اکنون در مرحله آزمایش است.
شرکتهای دارویی آلمانی و آمریکایی آمادگی خود را برای تولید ۱۰۰ میلیون دوز تا پایان سال ۲۰۲۰ اعلام کردند و پیشنهادی در جهت آزمایش واکسن کرونا خود به ۴۴ هزار داوطلب را دادند.
شرکتهای داروسازی Pfizer و BioNTech در روز شنبه پیشنهاد خود را مبنی بر آزمایش واکسن کرونا به ۴۴ هزار داوطلب به افدیای دادند و به گفته این دو شرکت در صورت موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا ما خواهیم توانست تا به صورت دقیقتر و با محاسبات جدیتری این واکسن را مورد بررسی قرار دهیم.
در این آزمایش به شرکتها این امکان داده میشود تا افراد ۱۶ ساله و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن، HIV، هپاتیتهای B و C را ثبتنام کنند.
دولت آمریکا پیش از این مبلغ ۱.۵ میلیارد دلار را برای حمایت از شرکت مدرنا اختصاص بود و به تازگی ۱.۵۲۵ میلیارد دلار دیگر نیز در جهت ساخت واکسن کرونا به این شرکت پرداخت کرده است. این حمایت مالی و پشتیبانی آمریکا از شرکت مدرنا به منظور تحویل به موقع واکسن کرونا است.
شرکتهای آلمانی و آمریکایی نیز در بیانیهای مشترک اعلام کردند بر اساس نرخ آلودگی فعلی، شرکتها همچنان انتظار دارند که تا پایان ماه اکتبر قرائت قطعی در مورد اثر بخشی واکسن انجام شود.
درصورت موفقیت آمیز بودن آزمایشها، شرکتها میتوانند تا اوایل ماه اکتبر تاییدیه واکسن کرونا را دریافت کرده و آن را به حد تولیدی ۱۰۰ میلیون دوز تا پایان سال ۲۰۲۰ و همچنین ۱.۳ میلیارد دوز تا پایان سال ۲۰۲۱ برسانند.
جان یانگ مدیر ارشد بازرگانی شرکت Pfizer نیز در جلسات دادرسی کنگره آمریکا متذکر شد که تنوع در آزمایشهای این شرکت در اولویت است و با توجه به تاثیرگذاری این بیماری بر ایالات متحده آمریکا این تنوع بسیار مهم خواهد بود.
در همین راستا شرکت تولیدات بیوتکنولوژی کیوروک (Curevac) در آزمایشهای پیش دارویی ویروس سارس-کوو۲ به موفقیت قابل توجهی رسیدهاند که نتایج آن در آزمایشاتی بر روی حیوانات مختلف مؤثر بوده است و در سیستم ایمنی بدن تعادل مناسبی را نشان داده که این نشانه خوبی برای مقابله با ویروس کرونا است.
این شرکت اعلام کرده است تاریخ دقیقی برای ورود واکسن کرونا به بازار وجود ندارد، ولی ما با نتایج مطالعات بالینی و مجوز نهایی توسط مقامات نظارتی آن را تولید خواهیم کرد.
دیتمار هوپ، بنیانگذار شرکت نرم افزاری SAP و سهامدار شرکت کیوروک در مصاحبهای با روزنامه هندلزبلات گفت:
شرکت ما ۱۰۰ میلیون دوز از واکسن کووید-۱۹ را تولید خواهد کرد و ما با این که نمیتوانیم برنده مسابقه بینالمللی تولید نخستین واکسن کرونا باشیم، ولی در برابر واکسن در کمترین دوز ممکن تمرکز کردهایم تا هزینههای تولیدی و قیمت تمام شده را کاهش دهیم.