علاقهمندان به کتاب و مطالعه حتی در سفر نیز کتابی به همراه خود میبرند. یکی از جاذبههایی که نظر دوستداران کتاب را جلب میکند، کتابخانه های زیبا است. کتابخانههایی که معماری زیبایی دارند یا دکوراسیون داخلی آنها چشمنواز است. اگر از دوستداران کتاب هستید، در سفر میتوانید به کتابخانههای مختلف دنیا سر بزنید و از […]
علاقهمندان به کتاب و مطالعه حتی در سفر نیز کتابی به همراه خود میبرند. یکی از جاذبههایی که نظر دوستداران کتاب را جلب میکند، کتابخانه های زیبا است. کتابخانههایی که معماری زیبایی دارند یا دکوراسیون داخلی آنها چشمنواز است.
اگر از دوستداران کتاب هستید، در سفر میتوانید به کتابخانههای مختلف دنیا سر بزنید و از تماشای آنها و دور زدن در بین قفسههای کتاب لذت ببرید. در ادامه یازده کتابخـانه زیبای دنیا را معرفی میکنیم که دلتان میخواهد در آنها زندگی کنید.
دانشگاه مستقل ملی مکزیک یک دانشگاه تحقیقاتی مشهور در دنیا است. نمای بیرونی این کتابخانه مرکزی با نقاشیهای دیواری خیرهکنندهای به نام «نمایش تاریخی فرهنگ»، تزیین شده است. این کتابخانه یک بنای نمادین در مکزیک است و پردیس دانشگاه نیز یکی از آثار به ثبت رسیده در فهرست میراث جهانی یونسکو است.
دانشجویان دانشگاه جان هاپکینز یکی از زیباترین کتابخانههای دنیا را در پردیس دانشگاهی خود دارند؛ کتابخانه جرج پیبادی. این کتابخانه در دهه ۱۸۰۰ میلادی ساخته شد و امروزه یک تالار عروسی محبوب است چون فضای داخلی آن بسیار زیبا است و یک آتریوم دیدنی دارد. چه کسی دوست ندارد در بین قفسههای زیبای این کتابخانه قدم بزند؟
کسانی که معماریهای مدرن را بیشتر دوست دارند، از دیدن کتابخانه شهر اشتوتگارت در آلمان لذت میبرند. این کتابخانه از بسیاری از کتابخانههای زیبای دنیا، جدیدتر است. فضای آن به کلی سفیدرنگ است و پلکان آن طوری طراحی شده است که توهم تغییر مسیر را ایجاد میکند.
این کتابخانه در شهر ریودوژانیرو قرار دارد و دارنده یکی از بزرگترین مجموعههای آثار ادبی پرتغالی در خارج از کشور پرتغال است. تالار مطالعه این کتابخانه دارای قفسههای کتاب چوبی بلند از سقف تا کف است و زیر نور آسمان و یک لوستر بزرگ قرار دارد.
کتابخانه بادلین یکی از قدیمیترین کتابخانهها در اروپا است و معماری بینظیر آن در تعدادی از فیلمهای هالیوودی به نمایش درآمده است از جمله دو فیلم از مجموعه فیلمهای هری پاتر.
این کتابخانه بخشی از دانشگاه آکسفورد است و و نمای بیرونی آن ظاهری شبیه قصر دارد.
بنای این خانه از کلوسئوم الهام گرفته است و شعبه مرکزی کتابخانه عمومی ونکوور است. این کتابخانه یک باغ روی بام دارد. این کتابخانه بیش از یک میلیون جلد کتاب دارد؛ ولی محوطه اطراف آن نیز پر از رستوران و فروشگاه است.
این کتابخانه چشمنواز در پایتخت ایالات متحده آمریکا در نزدیکی کاخ سفید قرار دارد. میتوانید از این کتابخانه بازدید کنید ولی فقط مسئولان رسمی دولتی میتوانند کتابها را بررسی کنند. بنابراین اگر قصد دارید آنجا مطالعه کنید، حتما یک کتاب با خودتان ببرید.
کتابخانه ادمونت ابی را به خاطر معماری باروک و آثار هنریاش میشناسند. اینجا بزرگترین کتابخانه صومعه در دنیا است. در حاشیه رودخانه قرار دارد و تصاویری از چشماندازهای کوهستانی از فاصله دور قابل مشاهده است. به همین دلیل یک مقصد عالی برای گذراندن یک روز بهیادماندنی است.
دیوارهای سفید و خمیده این کتابخانه، بسیار جذاب و شگفتانگیز و چشمنواز هستند. این کتابخانه مدرن در سال ۲۰۱۷ ساخته شد و پنج طبقه دارد. دارای دو پاسیوی روی بام است که میتوانید از گشت و گذار در آنها لذت ببرید. دیوارهای پرپیچ و خم این کتابخانه ۱٫۲ میلیون کتاب را در خود جای داده است.
طراحی هندسی و زیبای این کتابخانه بسیار زیبا و چشمنواز است. کتابخانه گایزل بخشی از دانشگاه کالیفرنیا سن دیهگو است. این کتابخانه را از روی نام دکتر سوس نامگذاری کردهاند. نام کامل وی تئودور سوس گایزل بود. این بنا بیش از ۷ میلیون جلد کتاب را در خود جای داده است. طی سالهای اخیر این کتابخانه در تعدادی از سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی به نمایش درآمده است.
اگر عاشق مینیمالیسم باشید عاشق این کتابخانه میشوید. این مدرسه یکی از برترین کالجهای هنری در کشور ژاپن است و کتابخانه آن منبع الهام برای دانشجویان دانشگاه است. طاقهای بتنی و دیوارهای شیشهای این بنا از نظر معماری بسیار شگفتانگیز است. البته کتابهای بسیار ارزشمندی هم برای مطالعه دارد.
بیشتر بخوانید:
با زیباترین نقاط ایران برای دوچرخهسواری آشنا شوید